22 srpna

Vanilkovo-čokoládové řezy s arašídovým máslem

1  komentářů

Nebudu ti lhát – tohle je fakt mega porno! Pokud miluješ zdravé kakaové dobroty a nedáš dopustit na arašídové máslo a kvalitní čokoládu a vůni vanilky, tohle je to pravé pro tebe. Navíc je tahle dobrota nejen plná bílkovin, ale dokonce bez cukru! Vyzkoušej sama a uvidíš, jen se rozplývá na jazyku 🙂

INGREDIENCE

  • 80 g kvalitní hořké čokolády*
  • 180 g arašídového másla*
  • 3 lžíce čekankového sirupu
  • 2 domácí vejce
  • 1 zralý banán
  • 1 pl raw kakaa*
  • 1 čl koření voňavé pečení s vanilkou (mám od Antonína)
  • 20 g čokoládového rostlinného proteinu (ne sójového)
  • 20 g vanilkového rostlinného proteinu (ne sójového)
  • 100 g bezlepkové ovesné mouky
  • 4 lžíce kokosového jogurtu bez cukru (Lidl)
  • 1 čl bio pečícího prášku bez fosfátů

POSTUP

Ve vodní lázni si rozpustíš hořkou čokoládu s arašídovým máslem a mícháš, dokud se ti obě ingredience hezky nespojí. Poté do stejné misky přidáš všechny zbylé ingredience a pořádně promixuješ tyčovým mixérem v kompaktní hmotu.  Když máš hotovo, přendáš do formy vystlané pečícím papírem, můžeš ozdobit ještě nadrcenými arašídy a pečeš na 180 stupňů přibližně 30 minut. Po upečení si řezy vychutnej jako zdravou snídani nebo dezertík po obědě. Ať chutná! 🙂

Ingredience označené * mám z milovaného Goodie, kde ode mě máš s kódem domi slevu na každý nákup💚.


Mohlo by se ti také líbit

Diskuze je uzavřena.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Sleduj mě na Instagramu