Jsem zastánce toho, že ráno dělá den! A k dobrému ránu za mě patří rozhodně i dobrá snídaně!
Ne vždy mám čas na přípravu lívanců nebo nějakých snídaňových dezertíků, ale ani to není výmluva pro koupení máslového croissantu po cestě do práce, protože taková ovesná snídaňová kaše je připravená raz dva! Možná ještě za kratší dobu, než která by byla potřebná k vystání fronty v kavárně. Krásně zasytí a dle toho, co na ni naskládáš doplní tělu i důležité živiny!

INGREDIENCE
- 60 g ovesných vloček (používám bezlepkové)*
- 30 g rostlinného vanilkového proteinu
- ½ banánu nakrájeného na kolečka
- kelímek poctivého farmářského jogurtu
- hrst mixu ořechů*
- 1 pl chia semínek*
POSTUP
Ovesné vločky povař ve vodě do zhoustnutí. V závěru vaření, když voda ještě není zcela vyvařená, přimíchej protein, který ti kaši krásně dozahustí. Je-li konzistence příliš hustá - přidej vodu, je-li naopak příliš řídká - přidej protein.
Poté připravenou kaši přendej do servírovací misky a postupně přidávej všechny zbylé ingredience.
Jednoduchý, co?☺️
PS: a že nemáš čas na to snídat doma? No tak si snídani připrav do krabičky, to přece také není nic náročného, nebo…?😎
Ingredience označené * mám z Goodie, kde ode mě máš s kódem domi slevu na každý nákup💚.