Vydatná snídaně na Velký pátek musí být! Ať ten prodlouženej víkend odstartujeme co nejlépe, no ne?
Touhle snídaní si nejen ukojíš své nejsladší choutky, ale zároveň svému tělu dopřeješ důležité živiny a zároveň potěšíš svou střevní mikroflóru přísunem probiotik!

INGREDIENCE
(2 porce)
- 70 g celozrnné špaldové mouky
- 30 g vanilkového rostlinného proteinu
- 30 g kokosové mouky
- 2 čl kypřícího prášku bez fosfátů
- 2 vejce
- 180 ml vody (případně více či méně podle potřeby)
- prebiotický kokosový jogurt
- kokosovo-čokoládová pomazánka
- kokosový kešu krém
- čerstvé ovoce (hodí se jahody, maliny, borůvky nebo i banán)

POSTUP
Všechny ingredience od mouky po vodu smícháme dohromady a umixujeme na hladký krém. Poté ze vzniklého těsta tvoříme malé lívanečky a opékáme na nepřilnavé pánvi.
Následně lívanečky dozdobíme čímkoliv dle chuti. Já zůstala u kokosu a zvolila kokosový prebiotický jogurt, kokosový kešu krém a kokosovo čokoládovou pomazánku. Navrch přidala jahody a pak už si jen pochutnávala na luxusní snídani jako v nějaké kavárně!

PS: Na Wild&Coco ode mě máš s kódem DOKONALASNIDANE takový malý dáreček ke své první objednávce